Насловна -2017 12-07T16: 58: + 14 00: 00
  • 10 Најдобра таблети за купување

    Дали ги барате најдобрите таблети за да купите? Одлучете се секогаш со гледање на мал екран кога сурфате на интернет на вашиот паметен телефон или гледајќи ги вашите социјални мрежи или играјќи ги вашите игри. Значи овој напис е во право за вас. [...]

  • 10 Најдобри Smartwatches да ги купите

    Дали сте во потрага за најдобрите smartwatches да купат? Така се релаксирајте, во оваа статија ние ќе зборуваме за најдобрите 10 smartwatchs да купите! Во овој шопинг водич ајде да разговараме малку за секој Smarwach, неговите функции, карактеристики и рејтинзи! Подготвен за почеток? Ајде. [2017] 13 Најдобри паметни телефони [...]

  • 5 Најдобра паметни правосмукалки за купување

    Значи сакате да се приклучите на модата и да купите паметен вакуум. Знам дека не е лесно ... Работете секојдневно на 8 / 12h и вратете се дома и сè уште треба да ја завршите работата во дом ... Но, што ако може да заштедите време? Замислете го следното сценарио ... Илјадници часа поштедени [...]

Шопинг водичи

Дома

Осврти, Откатување, Упатства - Јутјуб